blackjack-news03

Jack Vegas som funnits sedan 1996, numera Vegas, är en mycket populär spelmaskin som är placerad på restauranger, pubar och bingohallar runt om i Sverige. Det är det statligt ägda Svenska Spel som äger Jack Vegas och det är drygt 6800 maskiner utplacerade på runt 2200 olika spelombud. Jack Vegas omsätter drygt 2 miljarder kronor netto varje år och det betyder att Jack Vegas är det spelet som drar in störst nettointäkter i Sverige.

Det är 18-årsgräns för att få spela Jack Vegas och är du under 23 år gammal är du tvungen att visa upp legitimation till spelombudsmannen. Det är mycket viktigt för ägarna att ta legitimation på spelarna för annars kan dem förlora sitt tillstånd av Svenska Spel.Minsta insatsen per snurr är endast 50 öre och maxinsastsen är 5 kronor, så du förstår att det är inga stora insatser. Maxvinsten per “uttagskvitto” är 500 SEK men du kan ta ut flera kvitton på rad om du skulle ha turen på din sida. Det finns flera olika spel på en Jack Vegas-maskin, allt från poker & keno till alla möjliga snurrspel med olika teman.

Enligt oss tycker vi att Jack Vegas rent ut sagt är ett mycket dåligt spel med dåliga vinstchanser. Det finns massor av spel på nätet som liknar spelen på Jack Vegas. Istället för att stå på någon pub kan du sitta i lugn och ro framför datorn och spela “Jack Vegas Online”.

Som vi skrev ovan finns det en hel del spel på nätet som på minner om spelen som finns på Jack Vegas-maskinen. Om du bestämmer dig för att öppna ett konto online kan vi rekommendera dig att gå till sektionen där spelautomaterna finns och testa på spel som Mega Fortune, Icy Wonders, Cleopatra och Super Lucky Frog. Dessa spel påminner en hel del om olika Jack Vegas-spel men det finns en ganska stor skillnad och det är att du kan vinna otroligt mycket mer online. Med lite tur kan du faktiskt bli miljonär och i vissa fall ekonomiskt oberoende livet ut. Detta beror på att vissa spelautomater online har så kallade progressiva jackpottar som mer eller mindre vartenda spelare på denna jord är ute efter. En progressiv jackpott ökar i värde hela tiden fram tills den går ut vilket betyder att den kan gå ut när den är uppe i tiotals miljoner kronor.

Dessutom får du en välkomstbonus om du öppnar ett spelkonto på nätet, det får du knappast när du sätter in pengar på en Jack Vegas-maskin. Vill du testa på Jack Vegas Online tycker vi du bör vända dig till det svenska nätcasinot Mr Green. De erbjuder massor av spel som påminner om spelen som finns på maskinerna. Dessutom kan du vinna mycket större pengar, med betoning på mycket större pengar.