På VinnStort.com kan du spela på många av världens största lotterier, såsom EuroMillions, EuroJackpot, Mega Millions och USA Powerball. De här lotterierna har några av världens största jackpottar. Se bara på Mega Millions som slog alla rekord med den största jackpotten genom tiderna, 656 miljoner dollar som vanns i mars 2012. Om du letar efter en pålitlig lottförsäljare som varit med i branschen länge så behöver du inte leta längre. VinnStort.com har erbjudit säker lottförsäljning på nätet sedan 1998 och innehar 100 % vinstutbetalningsrekord till alla sina spelare sedan dag 1 – det gör att du inte behöver oroa dig om huruvida din vinst kommer betalas ut eller inte. Om du som många andra oroar dig över om det är säkert att spela lotto online så är du i goda händer. Med tanke på att de använder sig av marknadens bästa krypterings- och säkerhetsprotokoll som säkerställer att dina personuppgifter och finansiella uppgifter är 100 % säkra så kan du luta dig tillbaka och njuta av din spelupplevelse.
sport lotto

Företaget har en kundtjänst i världsklass som kan kontaktas via livechatt, e-post alternativt kan man be om att få bli uppringd. Dina spelade lottorader hanteras elektroniskt och efter lotteridragningen får du omedelbart ett mejl med dragningens lotto resultat så att du genast får veta om du är en vinnare och hur mycket du vunnit. Vid större vinster blir du dessutom uppringd och gratulerad till vinsten.

Det finns en hel del andra fördelar med att spela lotto på VinnStort.com. Under årets lopp förekommer det en hel del specialerbjudanden och kampanjer. Räkna med att vid jämna mellanrum få rabatterbjudanden på lottorader så att du i slutändan kan spela mer rader och därmed ökar din chans att vinna en gigantisk jackpott. Det arrangeras dessutom regelbundna tävlingar där man kan vinna fina priser, från resor till stora sportevenemang som Abu Dhabi F1 Grand Prix till konsertbiljetter och kontantpriser. Som medlem på VinnStort.com blir man informerad om deras kampanjer och erbjudanden och självklart kommande stora jackpottdragningar i deras nyhetsbrev som skickas ut två dagar i veckan samt via sms. På deras hemsida finns även nyheter om kommande dragningar, lottoresultat samt information om lotterier och intressanta artiklar om jackpottvinnare från världens alla hörn. Alla nya medlemmar får en 100 % matchbonus på sin första insättning och det finns ett belöningsprogram som kallas för LottoPoäng som innebär att man tjänar poäng för varje köp som man sedan omvandlar till gratis lottorader.

Det enda som återstår nu är att du registrerar ett konto för att bli medlem på VinnStort.com. Därefter väljer du ditt internationella favoritlotteri och dina lyckonummer. När du är nöjd med ditt val går du vidare till kassan för att betala med någon av alla deras betalningsmetoder. Därefter tar VinnStort.com din beställning och köper lottokuponger genom ett lokalt kontor, eventuella vinster krediteras omedelbart till ditt konto som du antingen kan ta ut eller spela med. Registrera ett konto nu och se för dig själv varför VinnStort är branschledande inom lottförsäljning på nätet – du kan tacka oss senare.