SkdjzbCMOBSiu4VXKKLEg6EVzDm22AaTwl_GD2bA6tb1OHn9nT0yQd_NYd_DwVX6LQ%3Dh900

Gladiator spelautomat har några år på nacken men precis som med filmen med samma namn har den en mytisk aura kring sig.

Gladiator är inte den bästa film som gjorts men det är en film som fastnat i vårt gemensamma medvetande när vi talar om filmhjältar som slåss mot överhögheten. Vi har en historisk gestalt som symboliserar frihet, och det skadar givetvis heller inte att Hollywood lagt till lite kärlek också – med dessa ingredienser är det svårt att misslyckas.

Gladiator spelautomat presenteras med snygga illustrationer och hänförande 3D animationer.

Vad har Gladiator Spelautomat med filmen att göra? Svaret är ganska mycket. Gladiator är skapad av den israeliska speltillverkaren Playtech. Playtech, mer än någon annan tillverkare av spel, har förmågan att ta sig an en film eller ett seriemagasin och omvandla det till en spelautomat: utan att för den delen förlora filmens atmosfär. De bevisar det gång på gång med spelautomater som IronMan 2, Kong och många andra däribland Gladiator.

Gladiator spelautomat presenteras med snygga illustrationer och hänförande 3D animationer.

Det är snyggt och det är en fröjd att spela!

Gladiator spelautomat är en 5 hjuls spelautomat som erbjuder sina spelare möjligheten att satsa på 25 insatslinjer. Gladiator är inte en progressiv jackpott spelautomat men Gladiator jackpotten går inte av för hackor trots det. Vad sägs om 1250000 USD i jackpott?

Vi kan satsa upp till 10 mynt per insatslinje vilket innebär en satsning på max 250 mynt. Ett mynt kan ha ett värde från 0.02 upp till 25 USD vilket i reda pengar innebär 0.02 upp till 6250 USD.